Bezoekers op CUE 2020 in Rotterdam Ahoy

14 procent meer vakbezoekers op CUE 2020

De 17e editie van CUE, de vakbeurs voor event-, installatie en entertainmenttechnologie is bezocht door 8.127 vakprofessionals, een stijging van 14,2 procent ten opzichte van de vorige editie. Ook steeg het productaanbod met 20 procent meer beursoppervlakte. CUE 2020 vond plaats van 13 tot en met 15 januari Rotterdam Ahoy.

CUE Experience

Nieuw deze editie was de CUE Experience, een hal waar bezoekers de producten in actie kon zien.  Naast de vertrouwde technici in de evenementenbranche en podiumkunsten wist CUE ook meer evenementen- en congreslocaties aan te trekken. Ook zijn er meer Belgische bezoekers naar de vakbeurs in Ahoy gekomen.De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) organiseerde wederom dagelijks een uitgebreid lezingenprogramma onder de naam VPT Academy. In diverse drukbezochte workshops en lezingen werden bezoekers geïnspireerd over actuele onderwerpen in de branche. Bezoekers kregen echt een kijkje in de toekomst met onderwerpen zoals XSens Motion Capture, VR LAB, BlackTrax en Hologauze.

Innovaties centraal

CUE staat ook bekend om de vele innovaties die op de beurs gepresenteerd worden. De Vereniging voor Podium Technologie (VPT) reikte op dinsdag 14 januari de VPT Innovatieprijs uit aan Ben Vrielink. Hij heeft gewonnen met zijn innovatie OSC/MIDI Trigger Hub. De winnaar van de CUE Publieksprijs wordt volgende week bekendgemaakt.

De eerstvolgende editie van CUE vindt plaats van 17 tot en met 19 januari 2022 in Rotterdam Ahoy.