Fietsenrek voor bedrijf

Alles wat je wilt weten over fietsenrekken voor uw bedrijf

Een fietsenrek- of stalling is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Het is verworden tot een vast onderdeel van het buitenmeubilair. Zoek je ook een fietsenstalling voor je bedrijf? In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over fietsenrekken- en stallingen.

 

Op de fiets naar het werk

Dat de fiets in Nederland van oudsher een uiterst populair vervoersmiddel is, is geen nieuws. We staan immers niet voor niets bekend als hét fietsland. Deze trend wordt bovendien versterkt door het vanuit de overheid stimuleren van werknemers om op de fiets naar het werk te gaan. Een goede en bijzonder gezonde ontwikkeling, maar ook iets waar je als bedrijf rekening mee moet houden. Een fietsenstalling is tenslotte wel zo handig als steeds meer werknemers per fiets naar het werk komen.

 

De juiste fietsrekken kiezen

Fietsparkeren is voor veel bedrijven een bekende term al dan niet probleem geworden. Meer fietsen, betekent meer vraag naar fietsparkeerplekken. En dat kan nog wel eens een uitdaging zijn. Fietsenrekken bieden een handige oplossing voor het fietsparkeren en zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Van een compact fietsenrek voor een enkele fiets tot beugelrekken voor meerdere fietsen; je kunt er alle kanten mee op! Oftewel: het betekent een goede start om ook voor je fietsende werknemers en bezoekers een fatsoenlijke parkeerplek te bieden. Wil je een stapje verder gaan? Dan is een overdekte fietsenstalling natuurlijk ook een idee.

 

Een overdekte fietsenstalling

Een overdekte fietsenstalling biedt diverse voordelen:

  • Voorkomt het een chaos door losse fietsen op het terrein.
  • Verkleint het de kans op diefstal
  • Beschermt het de fietsen tegen weersinvloeden.

 

Je kunt een overdekte fietsenstalling op jouw wensen aan laten passen. Er is namelijk van alles veel mogelijk. Van open tot gesloten overkapping en van basic tot bijzonder luxe design uitvoeringen; het kan allemaal! Het is maar net aan welke inrichting en stallingsmogelijkheden jij en je werknemers behoefte hebben.