Veel Belgen bezoeken BBB Maastricht

Duizenden horecaprofessionals kwamen van 10 tot 12 oktober samen in het MECC tijdens de 68ste editie van horecavakbeurs BBB Maastricht. Het doel om Belgische en Nederlandse horeca samen te brengen, is volgens beursmanager Silvie Slachter “meer dan gerealiseerd”.

“Wij zijn twee jaar druk bezig geweest met een imagoverandering en dat heeft deze editie zijn vruchten afgeworpen”, zegt Slachter. “Dat zie je terug in de bezoekersaantallen, de kwaliteit van de bezoeker en de tevredenheid van exposanten. Ook is het percentage bezoekers en exposanten vanuit ons Belgisch buurland fors gestegen. We hebben een beurs kunnen neerzetten die voor beide landen aantrekkelijk is. Ik durf te zeggen dat wij de beste euregionale beurs zijn en ik ben er enorm trots op dat wij met het BBB team zo’n kwalitatieve beurs hebben neergezet.”

BBB Maastricht gaat de komende jaren nog meer investeren in de opzet van de beurs en in de samenwerking met Belgische horecapartners. Daarmee zal niet alleen de kwaliteit verhoogd worden, maar zal er ook een absolute groei plaatsvinden in vierkante meters beursoppervlakte en ook het sprekers- en activiteitenprogramma.

BBB Maastricht 2023 vindt plaats van 9  tot en met 11 oktober 2023, uiteraard opnieuw in MECC Maastricht.