Bouwservice J. Worm BV

Osdorperweg 781

1067SW Amsterdam

Nederland

T +31 (6)546554602

Bouwservice J. Worm BV

Met een Etage-stand vergroot u niet alleen uw expositieruimte maar tevens creëert u een bijzondere stand die een indrukwekkende presentatie oplevert. Kortom: Exposeren op Niveau !

Etagebouw is een specifiek onderdeel in de standbouw en daarin heeft Etage-standbouw Worm zich gespecialiseerd. Inmiddels hebben we een jarenlange ervaring met onze Etagestand op beurzen, nationaal en internationaal. Bouwservice J. Worm is 1992 opgericht en sinds 2002 is Etage-standbouw Worm hiervan een onderdeel.

Naast een imposante uitstraling van uw beursdeelname is het grootste voordeel van een Etagegestand dat u het aantal m² van uw beursstand vergroot. Tijdens de beurs ontstaat er op de Etagestand een ruimtelijke en rustige sfeer, ideaal voor zakelijke besprekingen met potentiële klanten. Zo geeft een etage aan een stand letterlijk en figuurlijk een verhoogd aanzien!

De Etagestand ook wel verdiepingsstand genoemd, kan in elke willekeurige ruimte vrijstaand geplaatst worden. Een voordeel hierbij is dat eventueel aan alle vier de zijden een vrije doorgang mogelijk is. Door de vele verschillende bouwvormen en het feit dat wij niet werken met vaste modules zijn bijna alle ontwerpen realiseerbaar met één of meerdere trappen. We kunnen probleemloos de creatieve ideeën van uw ontwerper omzetten in tastbare en verantwoorde constructie.

De geanodiseerd aluminium constructie zorgt voor een luxe uitstraling. In onze constructie zijn er voorzieningen getroffen voor de doorvoer van bedrading en leidingen. Tevens wordt als extra service onze Etagestand voorzien van plafond met inbouwspots, wat voor u kostenbesparend is. Door eventueel gebruik van onze houten frames, kan langs de buitenzijde van de Etagestand timmerwanden en/of doorlopende randafwerking worden gemonteerd. Dit systeem is efficiënt en biedt uw standbouwer veel gemak.

Met de eventuele aankleding zoals; banieren, timmerwanden, printwerk e.d, kan uw standbouwer de eigen bedrijfsuitstraling toevoegen aan de Etagestand. De verhuur van onze Etagestand is inclusief opbouw en demontage. De prijs wordt per project aan de hand van het ontwerp en locatie bepaald.

Mede door onze specialisatie kunnen we u een interessante en passende offerte aanbieden. Neem vrijblijvend contact op met Jan Worm, +31 (0)6 5465 5402 of stuur een e-mail naar info@etagestand.nl.