Bridge Event Facilities

Voltaweg 10

5482 TM Schijndel

Nederland

T +31 0()73 5432666

Bridge Event Facilities

De missie van Bridge is in essentie: professionele technische ondersteuning verzorgen bij evenement met gebruik van modulaire standbouw, beeld, licht, geluid, podia, theaterdoek, drukwerk en effecten. Met de ambitie om een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en collega’s. Bridge Event Facilities stelt plezier, creativiteit en betrokkenheid in dienst van succesvolle events en tevreden gasten voorop. Dit uit zich door ieder evenement pas op te leveren zodra het perfect is. U wilt immers dat over uw evenement nog tijden wordt nagepraat.

Show your best

Bij Bridge Event Facilities is onze lijfspreuk niet voor niets ‘Show your best’. Bij Bridge zijn we namelijk altijd bezig met het allerbeste te laten zien. Durven te stralen en schitteren. Show your best sluit dan ook perfect aan op onze missie: onderscheidende en professionele ondersteuning verlenen bij het organiseren van uw evenement tot in perfectie. Standbouw op het hoogste niveau. Of het nu gaat om het verhuur van beursmateriaal, beursstands, licht, geluid, podia, congrestechniek, theaterdoeken, pipe & drape, AV techniek of effecten: Bridge Event Facilities heeft het allemaal in huis voor u. Alles is in perfecte staat en van een uitstekende kwaliteit. Onze AV-apparatuur en beursmaterialen verkeren in topconditie.

Teamprestatie

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.

Voor Bridge maakt het niet uit wie er tegenover haar zit. Of u nu als particulier een jubileum wilt vieren, met uw bedrijf wilt deelnemen aan een (lokale) beurs, of de congrestechniek wil laten verzorgen: Bridge denkt volledig met u mee over de invulling en aankleding van uw evenement. Dit vertaalt zich naar het feit dat vrijwel iedere klant bij ons terugkomt voor een volgend evenement.