De Bonte Wever

Stadsbroek 17

9405 BK Assen

Nederland

T +31 (0) 59 230 37 77

De Bonte Wever

Ongekende mogelijkheden in een multifunctionele omgeving voorzien van alle gemakken die u als organisator of bezoeker van een beurs of congres kan en mag verwachten.’ Dat is de vernieuwde De Bonte Wever in een notendop.

Na de recente uitbreiding van De Bonte Wever beschikken we over een ongekende variatie in zalen in verschillende grootte. Grote zalen als onze Plaza (vloeroppervlakte 2250 m2) en Purple (900 m2) zijn op zichzelf al uitstekend als beurslocatie te gebruiken, maar zijn mogelijk nog interessanter dankzij de combinatiemogelijkheden met de diverse subzalen en horecafaciliteiten. Purple kenmerkt zich naast de moderne uitstraling met de mogelijkheid om eenvoudig te verbinden met een zeer grote buitenruimte waardoor in- en outdoor eenvoudig te combineren is.

Naast vele zalen herbergen we o.a. een restaurant in buffetvorm, een à la carte restaurant, een Grand Café, gescheiden business entree, makkelijke laad- en losmogelijkheden en meer. Voor meerdaagse evenementen is het viersterrenhotel met 262 kamers een absolute uitkomst. Hierdoor zijn unieke combinaties mogelijk en onze kracht zit hem dan ook in de flexibiliteit die we kunnen bieden. We gaan dan ook graag het gesprek met u aan om uw ideale mix van faciliteiten en ruimtes samen te stellen

De Bonte Wever is gelegen aan de rondweg van Assen, op steenworp afstand van de A28, loopafstand van het treinstation en daarmee meer dan uitstekend bereikbaar. Daarnaast is er altijd meer dan voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag uw gastheer en sparringpartner. Benieuwd of we echt zo grenzeloos zijn als we beweren? U bent van harte welkom om met eigen ogen te komen bekijken wat De Bonte Wever u te bieden heeft.

De Bonte Wever overzicht