De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD Rijswijk

Nederland

T +31 (0)70 3075900

De Broodfabriek

De Broodfabriek is gesitueerd in de voormalige broodfabriek van Bakkerij Hus in Rijswijk. Inmiddels beschikt het complex van ruim 12.500 m² over 5 multifunctionele zalen en beurshallen. Alle ruimtes zijn individueel of geschakeld inzetbaar van 100 tot 10.000 gasten met verrassend veel mogelijkheden!

Beurshallen

Waar vroeger de oude tunnelovens en lopende banden van de fabriek stonden, bevinden zich nu de beurshallen Bakkerij 1 en 2 met ruim 10.000 m² vloeroppervlak. Wekelijks vinden hier beurzen, productpresentaties, evenementen en congressen plaats. De hallen zijn naast tapijt voorzien van krachtstroom en grote laad en losdeuren. De Hus zaal biedt met 787m2 ruimte aan kleinere beurzen en bijeenkomsten tot 1000 personen.

Zalen

De zalen zijn volledig aangekleed en standaard van veel faciliteiten voorzien. Van modern meubilair, (led)sfeerverlichting, XXL projectieschermen tot ook een professioneel line-array geluidssysteem in de Patria zaal. Met veel daglicht en grenzend aan het terras is het Horeca Plaza geschikt voor netwerkbijeenkomsten, als cateringplein of voor bijvoorbeeld productpresentaties. De naastgelegen Patria zaal biedt capaciteit van 100-650 personen en beschikt over een groot podium. Plug & Play voor uw congresbijeenkomst! In de Hus zaal vinden geregeld plenaire bijeenkomsten, workshop sessies en beurzen plaats. Ook een sitting dinner komt onder de Dudok kroonluchters goed tot zijn recht.

Uitstekend bereikbaar en (gratis) parkeren

De Broodfabriek heeft een goede bereikbaarheid met de auto (ligging aan de A4 nabij A12/A13) en met het openbaar vervoer. Het station ligt op loopafstand en bus en tram stoppen direct voor de entree. Parkeren kan gratis of betaald op de parkeerterreinen, in de parkeergarage of gratis in de directe omgeving. In de directe omgeving zijn 2 grote hotels gesitueerd.

Uw voordelen bij De Broodfabriek op een rij:

• Uitstekende ligging, aan de A4, nabij knooppunt A12/A13
• Veel parkeergelegenheid op eigen terrein
• Bus- en tramhalte voor de entree
• NS station en 2 grote hotels op loopafstand
• Ruim 10.000 m² beursvloer
• Zalen standaard voorzien van o.a. XXL projectie, (led) verlichting en geluid
• Standaard veel faciliteiten inbegrepen
• Vrijheid van leveranciers

Meer informatie

Vraag gerust meer informatie aan of plan een afspraak. Wij denken graag met u mee om ook van uw (startende) beurs, congres of evenement een succes te maken!
www.de-broodfabriek.nl