Decoriginals

De Bloemendaal 3

5221 EB 's-Hertogenbosch

Nederland

T +31 (0)73-6148486

Decoriginals

Decoriginals faciliteert beurzen en evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Truss constructies
  • Rigging (hijs- en takelpunten)
  • Verlichting
  • Evenement stoffering / gordijnen
  • Banieren
  • Beeldschermen

Samenwerking met beursorganisatoren

Door de samenwerking met beursorganisatoren en beurslocaties zien wij het als een uitdaging om van elk evenement een succes te maken en zijn wij pas tevreden als u tevreden bent. Maar ook voor kleinere projecten en standhouders van beurzen voeren wij diverse werkzaamheden uit. Door de samenwerking met de organisatoren van een evenement komen standhouders regelmatig met ons in contact om bijvoorbeeld truss verlichting, full color bedrukt banier, beeldscherm of een complete stand te laten verzorgen. Doordat wij werkzaamheden voor de standhouders hebben uitgevoerd weten ze ons dan ook te vinden voor andere evenementen waar ze deel aan nemen.

Flexibel inspringen op jouw vraag

Met onze persoonlijke aanpak weten wij op een verrassende en betaalbare wijze te voldoen aan al jouw wensen. Daarnaast hebben we vele materialen in eigen huis, hierdoor kunnen we flexibel inspringen op jouw vraag, ook op zeer korte termijn. En waar jouw vraag een speciale oplossing vergt? Deze vinden wij voor jou.

Bij ons kun je terecht voor deskundig advies of een op maat gemaakt concept. Kortom: een partner van A tot Z voor alle mogelijke evenementen!