Expobull

Reigersbekstraat 2

5262 DC Vught

Nederland

T +31 (0)73 5032935

Expobull

Voor het goed organiseren van uw beurs dient u alles goed te hebben voorbereid, zodat u met een gerust hart aan de opbouw, beursdagen en afbouw van de beurs kunt beginnen. Expobull kan u hierbij assisteren. De kennis is in huis en is dus snel inzetbaar, ook bij onverwachte uitval van een van uw medewerkers. Of op die andere momenten waar u handjes te kort komt bij vragen en/of opbouw van de beurs.

Begeleiding

Bij uw voorbereiding moet u denken aan uw doelstelling, doelgroep. Daarna kan bekeken worden waar het event gehouden moet worden. Expobull adviseert u hierbij graag.
Met die voorbereiding bedoelen wij het aanvragen van offertes van ontwerpen, standbouw en aankleding, discreet en met de juiste afweging, die het beste bij u en uw event past. Hierdoor kunt u uw tijd gebruiken om extra aandacht te geven aan uw registratie en/of promotiematerialen voor uw eventpromotie.
Nazorg en evaluatie

De diensten van Expobull houden niet op nadat uw stand, beurs, event of congres draait. Wij kunnen u ook assisteren na afloop. Denk aan de afbouw of het evaluatietraject.
Want als de beurs is afgelopen is uw beursdeelname nog niet afgelopen. Hoe gaat u om met de contacten die u op de beurs heeft opgedaan? Hoe vonden uw (potentiële) klanten uw stand? Hoe vonden uw medewerkers en uzelf de stand en uw deelname aan de beurs?

Advies

Expobull kan u adviseren voor het hele beurstraject of delen daarvan. Vanaf uw keuze wanneer de beurs moet plaatsvinden, indeling beurshal, tot en met het regelen van beursmaterialen.
Het succes van uw beurs hangt mede af van hoe u uw beurs aankleed en met welke voorbereiding u naar een beurs toegaat. Een gedegen beursaankleding, met een goede sfeer, de juiste bemanning van uw organisatiekantoor op de beurs zal mede bepalen hoe de bezoekers uw beurs waarderen. Er komt het een en ander bij kijken als u een beurs of event organiseert.

Inkoop

Bij het organiseren van een beurs komt veel kijken. Naast een gedegen marktonderzoek van de haalbaarheid tot en met het maken van de keuze waar en wanneer de beurs te laten plaatsvinden. Ook bij de keuze in leveranciers kan Expobull u adviseren/assisteren. Wij nemen graag de voorbereiding op ons.
Met die voorbereiding bedoelen wij het aanvragen van offertes van locaties en leveranciers discreet en met de juiste afweging, die het beste bij u en uw beurs past. Hierdoor kunt u uw tijd gebruiken om extra aandacht te geven aan uw exposanten en/of de aankleding van uw beurs, entree, uw seminar en/of de registratie van uw bezoekers.