FACTORY FOR PIU

Industriepark Zone B

B-2220

België - Antwerpen

T +32 15252225

FACTORY FOR PIU

Reeds in 1982 waren wij de eersten om verhuur vitrines en toonbanken op de Belgische markt te introduceren. Wat begon als een klein bedrijf is uitgegroeid tot een internationale speler. Meer bepaald op de grote kunst-, juweel- en antiekbeurzen zijn wij vast aangewezen leverancier. In deze sector worden dure stukken gepresenteerd en hierdoor zijn onze klanten veeleisend. Dat heeft ons immer scherp gehouden en kwaliteit, stiptheid en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Steeds optimaliseren wij ons product en bekijken we hoe we de klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Onze huur vitrines vervaardigd uit aluminium profielen en gehard glas zijn afsluitbaar, bevatten standaard LED verlichting (zowel LED spots als mooi weg gewerkte LED strips), verstelbare legborden en stelvoeten. Al onze vitrines worden in-house getest en gepoetst geleverd. Wij plaatsen deze volgens plan en indien gewenst sluiten wij deze aan op het net.

Wij beschikken over een recente stock van 400 vitrines die wij verhuren voor korte en lange termijn in België maar kennen ook onze weg op de meeste expo sites in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Als extra service aan onze klanten verhuren wij ook lounge togen, barkrukken, tafels, stoelen, zetels, folderrekken en ijskasten uit onze eigen voorraad. Ook specialiseren wij ons in de verhuur van brandkasten. Niet alleen voor organisatoren maar ook voor juweliers, deze brandkasten zijn gecertifieerd. Wij verhuren alleenstaande (zware) modellen, maar ook kleinere types die verankert zijn in onze toonbanken en sommige vitrines.