Matrixdecor

Oude Diksmuidse Boterweg 7 A

8760 MEULEBEKE

België

T +32 (0)51 920220

Matrixdecor

MatrixDecor is producent van kwalitatieve modulaire snelbouwsystemen voor expo en events. 100% Made in Belgium. Wij bieden een uitgebreid gamma systemen, profielen, connectoren, accessoires en afwerkingen aan tegen een aantrekkelijke prijs.

Kadersystemen

MatrixDecor biedt een uitgebreid gamma kadersystemen en profielen aan voor modulaire standenbouw. Dankzij een doordachte ontwikkeling, waarbij we rekening hielden met de bevindingen en opmerkingen van professionals bieden wij een uiterst duurzaam product aan tegen een competitieve prijs dat bovendien combineerbaar is met andere bestaande systemen.

Gereedschapsloze montage

Wij bieden u ook alle nodige onderdelen voor een snelle en gereedschapsloze montage. In ons aanbod vind je schroefconnectoren, platte connectoren, 90°-connectoren, variabele hoek-connectoren,… maar daarnaast ook andere accessoires zoals baseplates in verschillende formaten, plankdragers en legplanken, velcro, verlichting, verstevigingen voor het ophangen van zware elementen (beeldscherm, kunst, …) en transportoplossingen.

Korte levertermijn

Lichtgewicht kaders, gebruiksvriendelijke connectoren en makkelijke transportoplossingen maken MatrixDecor tot een voor de hand liggende keuze. De korte levertermijn krijgt u er gratis bovenop.