Precies Techniek

Havenstraat 7

8304 AG Emmeloord

Nederland

T +31 (0)527 865 043

Precies Techniek

PRECIES TECHNIEK: VEELZIJDIG, RUIMDENKEND EN PRECIES! WAAR U NAAR OP ZOEK BENT.

Ontzorgen

Ontzorgen is één van de belangrijkste kernwoorden waar Precies Techniek voor staat. Precies Techniek bestaat inmiddels al 10 jaar en beschikt over ruime ervaring in de installatietechniek en standbouw. Naast het uitvoeren van werkzaamheden, zijn wij van Precies Techniek in staat om met u mee te denken en eventuele planning en organisatie gedeeltelijk of geheel uit handen te nemen. Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om projecten van korte of lange termijn, Precies Techniek heeft voor u de oplossing.

Permanente ondersteuning

Permanente ondersteuning van Precies Techniek is een kruising tussen uitzendwerk en detachering, hierdoor kunnen wij veel mensen inzetten voor zowel langdurige projecten als kortstondige projecten. Bij permanente ondersteuning zorgt Precies Techniek ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats worden ingezet, zo kunnen wij u tevreden houden en wij efficiënt blijven werken.

Storing & Onderhoud

Om schade te voorkomen en er voor te zorgen dat de installatie goed blijft functioneren kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beschikken over voldoende experts om onderhouds- werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kunnen wij van Precies Techniek ook storingen verhelpen en voorkomen. Heeft u elektrische storing aan het pand, verlichting of een andere elektrische installatie? Neem dan gerust contact met ons op.