Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10

3084 BA Rotterdam

Nederland

T +31 (0)10 2933300

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is een moderne accommodatie met ruimte voor business en entertainment. Het is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar veelzijdigheid; de Ahoy Arena dat vooral gebruikt wordt voor grote concerten, conferenties en toernooien, de Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten en beurzen.

In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater). RTM Stage is niet alleen het grootste auditorium én de grootste theaterzaal van Nederland (capaciteit 2.800 zitplaatsen) maar wordt wanneer de stoelen compleet verwijderd zijn een muziekzaal voor concerten en events tot 7.800 personen. RTM Stage is daarmee zowel op congres-/theater- als op concertgebied uniek in Nederland. Het RACC beschikt over 35 vergaderruimtes en ruime foyers. Met de kleinste ruimtes perfect voor vergaderingen en presentaties, is Ahoy niet alleen de plek voor grote bijeenkomsten maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige evenementen. De ruimtes variëren van grootte (50 tot 2.800 personen).

Ahoy biedt een uniek totaalconcept waarmee optimaal wordt ingespeeld op de groeiende behoefte in de markt aan persoonlijk contact. Het streven van de organisatie is een winstgevende en toonaangevende internationaal opererende onderneming te zijn, die beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen initieert, organiseert, exploiteert, accommodeert en faciliteert.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.ahoy.nl.