U-tech

Kasteelsestraat 1a

6611 KA OVERASSELT

Nederland

T +31 (0)24 6221372

U-tech

U-Tech is hét softwarebedrijf voor planning, presentatie en productie.

Ons klantcontact eindigt niet na uw aankoop. Wij passen de productrange aan de behoeften van uw organisatie aan en voorzien
in hulp en begeleiding bij het gebruik. Wij beschikken enkel over branchedeskundigen die op een effectieve wijze met uw mensen
kunnen communiceren.

Phyta CAD

Voor het ontwerpen van beursstand biedt U-tech met het 3D CAD-systeem PYTHA biedt één universele oplossing voor uw dagelijkse werkzaamheden.
De planning, de presentatie en zelfs de productie van uw ontwerpen wordt ondersteund door één softwareoplossing. PYTHA biedt het onmiddellijke ontwerp van driedimensionale objecten. Vanwege de eenvoudige en vooral snelle bruikbaarheid van PYTHA is het tweedimensionale ontwerp niet meer nodig. Daarom profiteert u van het voordeel dat alle verdere toepassingen rechtstreeks vanuit het 3D-model kunnen worden gegenereerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om doorsnedetekeningen, aanzichten en details te maken als automatische resultaten van het 3D-model en associatief verbonden te blijven. Een verbetering met 2D-schetsen, afmetingen, arceringen en structuren kan natuurlijk op elk moment worden uitgevoerd.
Materiaaleigenschappen, namen en zelfs lampen worden ook rechtstreeks in uw project opgenomen en kunnen bijvoorbeeld ter berekening in deellijsten worden weergegeven en tegelijkertijd voor een fotorealistische visualisatie worden gebruikt. PYTHA biedt ook verschillende hulpmiddelen voor een effectieve presentatie van uw ontwerpen. Zelfs het PYTHA-basispakket bevat een geïntegreerde Raytracer, die het mogelijk maakt om perfecte fotorealistische weergaven te berekenen.

Wereldwijd netwerk

U-Tech opereert in een wereldwijd netwerk van deskundigen, waardoor een breed scala aan (actuele) kennis voor handen is.

  • Uw verkoopproces verbetert door buitengewone 3D presentaties
  • Uw kans op fouten vermindert door automatisch gegenereerde productiegegevens
  • Uw productiviteit verhoogt en uw efficiëntie verbetert