XPO.world

Coenecoop 711E

2741PW Waddinxveen

Nederland

T +31(0)85 74 70 623

XPO.world

XPO.world

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken.
Dat is waar wij in geloven!
Samen creëren we een aantrekkelijke omgeving, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars.
Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken!

GO LIVE!

Onder het label Eventbacking faciliteert XPO.world organisatoren bij de realisatie van hun beurs, congres of event. Eén aanspreekpunt tijdens de voorbereiding, opbouw en demontage betekent gemak de organisator en de deelnemers. In samenspraak zoeken we de beste oplossing qua creativiteit, beleving en uitvoering, welke past binnen het afgesproken budget.

GO VIRTUAL!

Onder het label i-XPO biedt XPO.world een zeer innovatief event platform aan voor online 3D-venues, virtuele bedrijfs- en productprestaties en seminars. De virtuele stands kunnen ook stand-alone het gehele jaar worden ingezet worden als krachtige online sales tool om uw bezoeker interactief en gericht ‘live’ mee te nemen in een custom experience op maat, begeleid door eigen fysieke verkopers.

GO HYBRID!

Gebruik de unieke voordelen van zowel LIVE als VIRTUAL , waardoor het resultaat sterker is dan de som van de delen. Zet bijvoorbeeld VIRTUEEL uw digitale stand (showroom) in op uw fysieke stand en neem uw bezoeker LIVE mee in uw verkoopverhaal dat ingaat op de interesse van uw bezoeker.

DeRoeve groep

XPO.world behoort tot De Roeve groep, een gevestigd bedrijf in België dat al jarenlang actief is in de beurzenwereld. De Roeve groep biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering met haar bedrijven, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de specialisaties: samen vormt de groep één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.
De Roeve is gevestigd met kantoor en magazijn in diverse venues zoals Brussels Expo, Flanders Expo, Namur Expo en is bevoorrecht partner van Antwerp Convention, Brabanthal Leuven, Docks Dome Event Hall, Limburghal Genk, Waagnatie, San Marco Village, The EGG Brussels en Tour & Taxis.
De Roeve is ook in Nederland gevestigd.

Mogen wij uw facilitair partner zijn?
• Wij zijn flexibel, oplossingsgericht denken zit in onze genen
• Wij communiceren via korte lijnen
• Wij zijn ervaren en opgegroeid (en nog steeds groeiende) in deze branche
• Wij werken onafhankelijk en transparant
• Wij houden grip op de vorderingen en sturen direct bij waar nodig
• Wij doen wat wij u beloven.
• En… wij zijn enthousiast, eigenzinnig en houden van ons vak