Bezoek de Aluvision family op Euroshop 2020!

Bezoek de Aluvision family op Euroshop 2020!

De grootste retailbeurs ter wereld staat voor de deur. Dit jaar gaat Aluvision groter dan ooit. Vier interessante dagen, gevuld met innovaties, nieuwe producten en een verrassende stand met een touch of colour.  Benieuw naar wat je te wachten staat? Kom langs en ontdek deze stand vol beleving. Van 16 tot en met 20 februari in hal 5, stand C15-C19-C33. 

Over Aluvision

“Our mission is imagineering. We inspire & connect partners on their creative journey to design and build modular environments.”

Als innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor standenbouw en events, combineert Aluvision als geen ander vindingrijke verbeelding met doordachte engineering. Het Aluvision kadersysteem biedt oplossingen voor beursstanden, LED-wanden, volumes, displays en interieur. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, precisie, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.
www.aluvision.com

De troef van Aluvision: wereldwijde consistentie in precisie en kwaliteit.

Vanaf het begin zijn Aluvision frames geproduceerd volgens zeer hoge kwaliteitsnormen. Om de hoge consistentie in precisie en kwaliteit te garanderen, werd het productieproces geoptimaliseerd. Dit resulteerde in een uniek en gepatenteerd lijm- en persproces. Vooral bij de integratie van Hi-LED 55 tegels in de Aluvision kaders is deze precisie uiterst belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de LED tegels perfect tussen de frames passen en uiterst vlak zijn, zowel aan de voor- als achterzijde. Dankzij deze precisie is een volledig naadloze integratie van de Hi-LED 55 tegels in het totale ontwerp mogelijk. Het originele Aluvision product is altijd herkenbaar aan het blauwe kwaliteitslabel dat op elk kader is gestempeld.