Recreatie Vakbeurs breekt bezoekersrecord

De twintigste editie van de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg is succesvol verlopen. Beursorganisator Easyfairs ontving in totaal 8.026 bezoekers in Evenementenhal Hardenberg. Dat was een bezoekersrecord, want niet eerder werd de grens van achtduizend bezoekers geslecht.

“Het waren drie fantastische dagen”, zegt Jeffry Plaggenmarsch van Easyfairs. “De beurs is al jaren groeiende in kwantiteit, kwaliteit, beleving en inspiratie. Tijdens deze editie viel alles op z’n plek. Met een groot compliment aan onze exposanten en samenwerkingspartners.”

Ook recordaantal exposanten

Tijdens deze jubileumeditie van de Recreatie Vakbeurs presenteerden zich ook een recordaantal exposanten. Plaggenmarsch: “We mochten meer dan 300 exposanten verwelkomen, waarbij de beurs voor het eerst in zijn bestaan verspreid was over alle acht hallen in Evenementenhal Hardenberg. Bovendien was de beursvloer in zijn geheel een genot om naar te kijken. Van compleet ingerichte stijlkamers, speeltuinen, zwembaden en verblijfsaccommodaties als tiny houses, chalets en safaritenten tot aan recreatietechniek, horeca, mobiliteit, games en software-oplossingen. Alle facetten uit de recreatiesector waren vertegenwoordigd, waardoor we ruim achtduizend professionals uit de sector konden inspireren voor het nieuwe seizoen.”

Deze extra breed opgezette editie van de Recreatie Vakbeurs heeft er ook toe geleid dat al tijdens de beurs meer dan de helft van de exposanten zich direct ingeschreven heeft voor de volgende editie van Recreatie Vakbeurs op 14, 15 en 16 november 2023. Easyfairs ziet bovendien het internationale bezoek toenemen uit landen als Duitsland, België en Luxemburg.