Duurzaamheid staat centraal op KreaDoe 2022

KreaDoe, het grootste DIY-event van de Benelux, staat dit jaar in het teken van duurzaamheid. Van 26 tot 30 oktober verandert Jaarbeurs Utrecht vijf dagen lang in een creatief walhalla, waarbij tienduizenden bezoekers hun hart ophalen en alles vinden over hun favoriete creatieve hobby.

Dit jaar krijgt duurzaamheid speciale aandacht tijdens KreaDoe. In het spiksplinternieuwe Duurzaamheidstheater leren bezoekers alles over duurzame hobby’s. Daarnaast ontdekken ze alles over upcyclen/pimpen van producten. Wat gooien we allemaal weg? Is er misschien nog iets van te gebruiken? Duurzaamheid begint bij jezelf!

Haken & zingen met Karin Bloemen

In de KreaDoe Huiskamer is er iedere dag een vol programma met optreden en interviews. Creatieve ‘vriendin’ Karin Bloemen is weer van de partij en verzorgt dagelijks een show. Dit jaar lanceert Bloemen alweer haar derde haakboek, dus naast zingen zal ze ook wat meer vertellen over ‘Haken à la Bloemen’.

Hoe zorgen bezoekers ervoor dat ze niks missen van KreaDoe? Via de digitale interactieve plattegrond in de Jaarbeurs Live-app ontdekken bezoekers alle activiteiten, exposanten en workshops. Bezoekers kunnen vooraf aangeven waar ze naartoe willen en de app stippelt de route voor ze uit.