Beursbezoekers met mondkapje op De Leveranciersdagen 2020

Eerste Nederlandse vakbeurs na lockdown succesvol afgesloten

De Leveranciersdagen, de eerste Nederlandse vakbeurs na de lockdown, is succesvol afgesloten. Op 2 en 3 september kwamen er 811 vakbezoekers naar Expo Houten, ten opzichte van 1.198 bezoekers in 2019.

Zoemende beursvloer

Op de vakbeurs voor de promotionele productenbranche presenteerden 120 leveranciers (tegenover 150 in 2019) hun promotionele artikelen en diensten, aan de bezoekende distributeurs. Beide beursdagen zoemde de beursvloer als vanouds.

Tijdens de brancheborrel aan het eind van de eerste beursdag werden op een door Van der Maarel gecreëerd buitenterras ruim 200 vakgenoten  getrakteerd op een hapje, een drankje en een anderhalvemeterparaplu.

Coronaprotocol

Samen met Expo Houten was er voor De Leveranciersdagen een corona-protocol ontwikkeld, om voor deelnemers en bezoekers een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. De maatregelen betroffen onder meer registratie per tijdvak, temperatuurmeting bij binnenkomst, brede gangpaden met vaste looprichting, handendesinfectiestations en het uitdelen van gratis mondkapjes.

Extra belangstelling

Ook vanuit de beurzenbranche en landelijke pers was er belangstelling voor deze eerste Nederlandse vakbeurs (met ook Belgische en Duitse exposanten en bezoekers) na de lockdown. Zo publiceerde Trouw een artikel over De Leveranciersdagen en kwamen onder meer CLC-Vecta directeur Riemer Rijpkema en beurstrainer Han Leenhouts op bezoek.

 

LinkedIn-post over De Leveranciersdagen door Han Leenhouts