Evenementhal Gorinchem

Empack Nederland verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

In 2022 vindt Empack Nederland plaats in Evenementenhal Gorinchem, dat eigendom is van beursorganisator Easyfairs. De eerste editie in Gorinchem staat gepland op 5, 6 en 7 april 2022. Zoals gebruikelijk zal de verpakkingsbeurs in de oneven jaren plaatsvinden in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch.

Uit jasje gegroeid

“Empack is door de jaren heen uit haar jasje gegroeid”, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Content & MarCom bij Easyfairs. “Door de uitbreiding van de hypermoderne bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem is er voldoende ruimte om het totale aanbod van exposanten kwijt te kunnen. Empack blijft als concept ijzersterk en met Gorinchem als nieuwe locatie zijn we ervan overtuigd dat we onze ambitie extra kracht kunnen bijzetten. De kracht zit onder andere in een aantal nieuwe elementen die wij toevoegen aan het concept. Welke dat zijn, maken we op termijn bekend, want eerst staat ons een mooie editie in Den Bosch 2021 te wachten.”

Flinke kwaliteitsimpuls

Afgelopen periode heeft beursorganisatie Easyfairs flink geïnvesteerd in haar beurslocatie aan de A15. De bovenverdieping Next Level beschikt over de nieuwste audiovisuele technieken, LED-verlichting, een frisse moderne aankleding en geavanceerde conferentiezalen. Daarbij komt dat er een goede connectie is met de begane grond. Dit is gerealiseerd door de inzet van twee roltrappen op een centrale locatie in de huidige hal.

Een belangrijke ontwikkelingen voor een beurs van de omvang van Empack is dat men vanaf september 2021 gebruik kan maken van twee mega-goederenliften. Hierdoor is het mogelijk om allerlei materialen en goederen eenvoudig naar de nieuwe bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem te verplaatsen.

Tot komt er een nieuw Van der Valk Hotel tegenover de Evenementenhal, met meer dan honderdvijftig kamers, een casino en een bioscoop.

Volledige ondersteuning

Van den Nieuwenhuizen: “Doordat we deze evenementenlocatie in eigen beheer hebben, zijn we meer flexibel. Daarnaast kunnen we volledige ondersteuning en ontzorging bieden aan deelnemende bedrijven. Zowel in de voorbereidingen als gedurende de vakbeurs voorzien wij in compleet opgebouwde en afgewerkte standunits, evenals onze uitnodigingsservices die voorzien in alle communicatie binnen de verpakkingscommunity. Door efficiënt gebruik te maken van onze online marketing tool EasyGo kunnen exposanten zich het hele jaar door op het platform van Empack presenteren aan hun doelgroep.”

Eerstvolgende editie

De eerstvolgende editie van Empack Nederland vindt plaats op 8 en 9 september 2021 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Daarna volgt de eerste editie in Evenementenhal Gorinchem op 5, 6 en 7 april 2022. In 2023 zal de verpakkingsbeurs weer plaatsvinden in Brabanthallen