EventSummit 2022

EventSummit verplaatst naar april

EventSummit, de eendaagse vakbeurs voor de evenementenbranche, is verplaatst van 10 februari naar 14 april 2022. De locatie blijft Jaarbeurs in Utrecht.

Onzekere tijden

Organisator Arjen Lemstra: “Het zijn nog steeds onzekere tijden en we zijn bang dat veel opdrachtgevers in februari nog vastzitten aan het thuiswerkadvies en geen beurzen mogen bezoeken. Daarom hebben we besloten om EventSummit te organiseren aan het begin van de lente.”

“We krijgen over de nieuwe datum heel veel positieve reacties”, aldus mede-organisator Joris Bots. “Van zowel de 230 exposanten, die al geboekt hebben, als potentiële exposanten. Maar ook van veel bezoekers, die dagelijks vragen of ze al een ticket kunnen boeken”.

Jaarbeurs

Jaarbeurs heeft op 14 april 2022 hal 3 en 4 gereserveerd voor EventSummit. “Ook in april kunnen we collega’s, opdrachtgevers en bedrijven gelukkig de gastvrijheid bieden die we willen bieden. We zien ernaar uit iedereen te ontvangen en van onze hallen voor één dag het kloppend hart van de evenementenindustrie te maken”, aldus Salesmanagers Niek Krebbers van Jaarbeurs.

De organisatie van EventSummit verwacht tussen de 350 en 400 exposanten en circa 3.000 bezoekers.