Fair Rent op Best of Events

Fair Rent presenteert zich op Best of Events

Nu we weer volop gestart zijn met het aanleveren van meubilair op diverse beurzen is het een goed moment nog even terug te blikken op de beurs Best of Events in Dortmund begin dit jaar en vooral ook de nieuwe tak Fair Rent van de Party Rent Group onder de aandacht te brengen.

Eindelijk weer BOE! – Na een paar jaar van afwezigheid kon de Westfalenhallen in Dortmund begin dit jaar haar deuren weer openen voor de Best of Events; het verzamelpunt voor de internationale event-industrie. Met ons 40-koppige team van medewerkers uit alle vestigingen konden we ondanks de onderbreking naadloos voortbouwen op eerdere beursoptredens. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van het concept hebben we gekozen voor een drietal uitgangspunten: de ontmoeting op de stand, de onderlinge uitwisseling en gastvrijheid.

Vier inrichtingsconcepten

We hebben deze drie elementen praktisch vormgegeven in vier inrichtingsconcepten: Family Dining, Modern Scandinavia, The Patio en Coworking. Sfeervolle en veelzijdige settings in een open beursstand die garant stonden voor een uitnodigende en gemoedelijke uitstraling. Het hart van de ruimte was onze grote live cooking-bar, waarachter de bekende Duitse kok Heiko Antoniewicz en zijn team perfecte catering verzorgden.

We hebben veel bezoekers mogen ontvangen; organisatoren en opdrachtgevers, collega’s uit de branche en andere bezoekers met een grote interesse in de evenementenbranche en we kijken terug op een geslaagde Best of Events. De evenementenbranche is voorbereid op de uitdagingen van de toekomst; de relevantie van live communicatie is evident en het verlangen naar persoonlijke contacten en ervaringen is sterker dan ooit.

Fair Rent

Een nieuwe tak, helemaal toegespitst op de beursbranche – dat is Fair Rent, het nieuwe merk van de Party Rent Group. Meubilair, logistiek en service volledig afgestemd op de wensen van u als standhouder. Party Rent Group is de sterke partner op de achtergrond. Al 30 jaar worden events voorzien van passende inrichting en wordt alles verhuurd dat nodig is voor succesvolle projecten.

Bij Fair Rent vindt u de perfecte inrichting en aankleding voor iedere beurs. En in de uitgebreide beurskalender een totaaloverzicht van ruim 400 beurzen. Met onze all-in service en prijzen heeft u altijd budgettaire zekerheid. De bestelprocedure is eenvoudig en transparant. Alle prijzen zijn inclusief levering, retour halen, verpakken en reinigen van het equipment. Wij gaan graag voor u aan de slag en u kunt zich helemaal concentreren op alle voor u belangrijke zaken.