Fokker Terminal woninginrichtingbeurs

Fokker Terminal de ideale locatie voor compacte vakbeurzen

Een veranderend beursklimaat vraagt om een ander type locatie. Vakbeurzen richten steeds meer op persoonlijk en gericht contact en een manier om ook op inhoudelijk niveau producten of diensten te kunnen presenteren. De Fokker Terminal in Den Haag is daarvoor de ideale locatie!

De voormalige school voor Luchtvaarttechniek is al ruim 12 jaar dé plek voor zakelijke ontmoetingen, inspiratie en succesvolle beurzen en evenementen.

De plek waar vroeger studenten aan vliegtuigen sleutelden straalt volop historie en innovatie uit en is voorzien van alle moderne faciliteiten die je van een hedendaagse locatie mag verwachten. 

3.750 m2 beursoppervlakte

Het hart van het gebouw bestaat uit een indrukwekkende vliegtuighangar, volledig in daglicht, met een vloeroppervlakte van 2.000 m2. Met het toevoegen van de naastgelegen ‘Motorruimte’ vergroot je je beursvloer naar 2.500 m2. Direct rondom de centrale Hangar liggen naast de Motorruimte nog eens 17 voormalige klaslokalen, variërend in oppervlakte van 60 tot 250 m2. Deze ruimtes zijn ideaal voor het hosten van workshops, verdiepingssessies of (interactieve) ontmoetingen, als verlenging van je standprogramma. Ook beschikt de Fokker Terminal over veel buitenruimte.

Meubilair en catering

De Fokker Terminal beschikt over een ruime collectie aan eigen stand- en cateringmeubilair in meerdere stijlen. Graag denken we met je mee over de inrichting en decoratie van jouw beurs. We doen dat in samenwerking met toegewijde partners en leveranciers op het gebied van AV techniek, catering en overige (beurs)diensten.

Begeleiding

Gedurende het volledige traject, vanaf uw eerste contact tot en met de uitvoer heeft u contact met één aanspreekpunt. Een ervaren eventmanager die de passie voor een goed georganiseerde beurs met u deelt. Dus geen accountmanager maar een mede-organisator die actief met u meedenkt en op de vloer persoonlijk toeziet op een constante kwaliteit.

Duurzaamheid

Sinds geruime tijd zet Fokker Terminal hoog in op duurzaamheid. De locatie is vanaf 2018 een CO2 neutrale locatie. Door onder andere 600 zonnepanelen en een drinkwaterprogramma, maar ook door CO2-compensatie via het Klimaatfonds in Den Haag verlagen we de voetafdruk van jouw event substantieel.

Bereikbaarheid

De locatie is door de ligging op twee stoplichten van de A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen. Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Station CS en HS.