Stand van Hans Boodt Mannequins op Euroshop 2023

Hans Boodt’s robuuste stand in lila

De stand van Hans Boodt Mannequins was zowel aan de buitenzijde, als de binnenkant een opvallende verschijning op Euroshop 2023. Met deze beursdeelname verdiende het bedrijf de Euroshop Golden Award in de XL-categorie.

Het robuuste uiterlijk van de stand trekt direct de aandacht van de bezoeker. Zee-containers omgeven door een niet afgewerkte houten wandconstructie, doorbroken door dubbelwandige, doorzichtige platen. De bedrijfsnaam prijkt met dik aangezette graffiti op de containerwand. De lila kleur geeft alvast een voorproefje van het innerlijk van de stand.

Natuurlijke houding

De stand binnenlopend wordt je overvallen door een monochroom lila interieur. Drie ‘miniverses’ doen je nog halt houden bij de entree. Eenmaal binnen is het focussen wie mens is en wie mannequin. De paspoppen hebben natuurlijke houdingen alsof ze lopen, samenscholen of letterlijk dan wel figuurlijk rondhangen. Gelukkig zijn de medewerkers van Hans Boodt nog te onderscheiden door hun witte stoffen jassen, op de rug voorzien van de groot geschreven, gekantelde bedrijfsnaam.

Still video van stand Hans Boodt op Euroshop 2023
Bekijk de standvideo op de website van Hans Boodt mannequins

Vier zones

Er zijn vier zones. De eerste laat zien hoe je met de huidige mannequins een levendige showroom kunt creëren. De volgende zone nodigt meer uit voor een gesprek, indien gewenst met een espresso-variatie in de hand. Daarna zijn de specials en maatwerk oplossingen aan de beurt die naar specificaties van de klant 3D worden geprint, zoals bijvoorbeeld poppen met speciale structuur op de ‘huid’.

Duurzaam en digitaal

In laatste deel komen twee belangrijke trends bij elkaar: duurzaam en digitaal. De Nobs-collectie van Hans Boodt is gemaakt van gerecyclede kunststof, is zeer licht in gewicht en zo ontworpen dat de mannequins – in veelvouden van zes – met veel minder en volledig kartonnen verpakkingsmateriaal worden afgeleverd. De poppen zijn voorzien van een tag die je kunt scannen met je smartphone, waarna je alle productspecificaties te zien krijgt.

Op de weg naar buiten kun je volgens traditie een Hans Boodt tas meenemen, natuurlijk lilakleurig dit keer.