Infra Relatiedagen trekt ruim 16.000 bezoekers

De 21e editie van Infra Relatiedagen die van 4 tot en met 6 februari werd gehouden, heeft 16.254 bezoekers getrokken.  Onder de bezoekers waren ook ruim 200 studenten die voor het tweede jaar op rij actief door de organisatie waren uitgenodigd om kennis te maken met de infra-sector. Meer dan 360 exposanten waren verdeeld over alle zeven beurshallen van Evenementenhal Hardenberg.

Clustering

In 2019 werden alle beurshallen voor het eerst geclusterd per segment, waardoor bezoekers de beurs gerichter en efficiënter konden bezoeken. De clustering van de beurshallen werd ook dit jaar goed ontvangen. Roos op’t Holt namens de organisatie: “We hebben veel complimenten gehad over een betere doorloop en goede verdeling qua bezoekers in de hallen. Verder namen maar liefst 24 exposanten deel aan de Innovatie Route. Veel exposanten hadden zich nog vlak voor beurs aangemeld, dat laat zien dat er mogelijk nog wel ruimte is voor verdere uitbreiding in 2021. Ook het kennisprogramma op de tweede beursdag werd positief ontvangen. Dit zijn initiatieven die we in de toekomst verder gaan uitrollen. En laten we de netwerkborrel op de woensdagavond niet vergeten, dat was ontzettend gezellig met meer dan 70 exposanten. Dit past perfect in het plaatje van Infra Relatiedagen als relatiebeurs bij uitstek!”

Toekomstdag

Voor het tweede jaar op rij was de eerste beursdag omgedoopt tot de Toekomstdag. Dit initiatief zorgt ervoor dat de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk wordt gemaakt. Op ’t Holt: “Dit proberen wij aan de ene kant door studenten uit te nodigen voor Infra Relatiedagen en aan de andere kant werken meerdere exposanten hier ook aan mee door hen te verwelkomen op hun stand. Dat wordt enorm gewaardeerd door de studenten, docenten en onderwijsinstellingen.”
Het was de eerste editie van Infra Relatiedagen waarbij iedere bezoeker een smartbadge ontving om exposantenstands te scannen.

De eerstvolgende editie van Infra Relatiedagen is op 2, 3 en 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg.