John Wauben - bestuurslid Maastrichtse Honden Sport Vereniging, Nilac, 11 weken oude Newfoundlander puppy, Frank Mimpen - Commercial Director MECC Maastricht

Internationale Rashondententoonstelling verlengt contract met MECC Maastricht

De Internationale Rashondententoonstelling vindt ook de komende vijf jaar plaats in MECC Maastricht. Op 29 juni werd een nieuw vijfjarig contract ondertekend door John Wauben namens het bestuur van organisator M.H.S.V. en Frank Mimpen, Commercial Director MECC Maastricht voor de jaren 2021 tot en met 2026.

Sinds 1989 vindt de hondententoonstelling plaats in MECC Maastricht. Dit maakt de Maastrichtse Honden Sport Vereniging (M.H.S.V.) de oudste klant van MECC Maastricht. Nu, 32 jaar later, is de tentoonstelling uitgegroeid tot een van de grootste hondententoonstellingen van Nederland met meer dan 3.000 honden.

Op 25 en 26 september 2021 staat het MECC weer twee dagen lang in het teken van de Internationale Rashondententoonstelling en hun trouwe viervoeters.

Honderdjarig jubileum

De Maastrichtse Honden Sport Vereniging die is opgericht in 1920 vierde afgelopen jaar haar honderdjarig jubileum en is daarmee één van de oudste kynologen verenigingen van Nederland. Tijdens de internationale hondententoonstelling kunnen hondenliefhebbers hun honden laten keuren op het uiterlijk dat hoort bij de bijbehorende rasstandaard. De tentoonstelling is toegankelijk voor iedereen, van fokkers tot trotse hondenbezitters waarbij een keurmeester alle honden afzonderlijk beoordeelt en een keurrapport dicteert.

Ruim dertig jaar klant

John Wauben: “Sinds de opening van MECC Maastricht zijn wij klant met onze hondenshow. Meer dan 3.000 honden en 10.000 bezoekers uit meer dan 30 landen komen jaarlijks hier samen. Mede dankzij de klantgerichtheid van de directie en medewerkers van MECC Maastricht kunnen wij al meer dan 30 jaar inspelen op de wensen van onze exposanten en bezoekers. Zij beschouwen MECC Maastricht als een niet meer weg te denken locatie in de mondiale hondenwereld.”

“Vorig jaar, toen COVID-19 haast overal roet in het eten gooide hebben we samen met het MECC een fantastisch evenement neergezet. Met een team dat klaar staat voor ons als klant en meedenkt in oplossingen zijn we dan ook erg blij. Ook betreft dit nieuwe contract hebben we heel constructief met elkaar kunnen overleggen. We zijn er trots op dat we de komende jaren weer een onderdeel mogen zijn van de MECC familie”.

Bijzonder hechte relatie

Frank Mimpen, Commercial Director MECC Maastricht: “Ons team gaat elke dag voor onze klanten ‘beyond boundaries’ waarbij wij geloven in duurzame relaties. Ons vertrouwen in onze klanten speelt daarbij een belangrijk rol. En andersom ervaren wij ook elke dag het vertrouwen dat wij van onze klanten genieten.”

“Juist daarom zijn wij ontzettend trots op onze bijzonder hechte relatie met onze trouwste klant ooit: veel felicitaties en dank aan de jubilerende Maastrichtse Honden Sport Vereniging. Zij geloven al vanaf ons allereerste uur in onze ambities en geven ons elk jaar weer het vertrouwen om samen met hen het perfecte evenement neer te zetten.”

Foto vlnr: John Wauben – bestuur Maastrichtse Honden Sport Vereniging, Nilac, 11 weken oude Newfoundlander puppy, Frank Mimpen – Commercial Director MECC Maastricht