Motoroutletbeurs 2021

Motorbeurs 2021 wordt outlet-editie

Motorbeurs 2021 gaat door in een aangepaste vorm, namelijk als outleteditie.  Motoroutletbeurs Utrecht vindt plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 21 februari 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tientallen dealers bieden motoren, motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en gereedschap aan tegen scherpe prijzen. Motoroutletbeurs Utrecht wordt georganiseerd met inachtneming van de anderhalvemeterrichtlijnen en alle andere maatregelen van de overheid die dan gelden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Onmogelijk

Victor Ankerman van Motorbeurs Utrecht: “Motorbeurs Utrecht trok in 2020 bijna 90.000 bezoekers. Inmiddels leven we in een anderhalvemetersamenleving en zal het in februari 2021 onmogelijk zijn om zoveel motorliefhebbers tegelijkertijd samen te brengen. Door corona moeten we anders gaan kijken en focussen op wat wél kan.”

“Na diverse gesprekken met de branche en vanuit de wens van dealers is het idee voor Motoroutletbeurs Utrecht ontstaan. Ook onder bezoekers van Motorbeurs Utrecht hebben we onderzoek gedaan en ook zij zijn heel enthousiast over het outlet-idee.”

“We keren hiermee terug naar onze roots: de beurs is namelijk 37 jaar geleden ontstaan toen enkele dealers het initiatief namen om op een centrale locatie gezamenlijk een grote uitverkoop te houden. En dat heeft natuurlijk ook zijn charme. We kijken ernaar uit om met elkaar het motorseizoen officieel af te trappen!”

Overdekte hangout

Tijdens Motoroutletbeurs Utrecht is er voldoende ruimte om andere motorliefhebbers veilig te ontmoeten. Na het shoppen kan je onder het genot van een hapje en drankje samenkomen in de ruim opgezette en deels overdekte hangout om het bezoek passend af te sluiten. Het team van Motorbeurs Utrecht onderzoekt nog twee andere onderdelen, één geënt op het nieuws van de merken en één gericht op de vraag aan motorrijders ‘Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?’.

Kaartverkoop

In december start de kaartverkoop voor Motoroutletbeurs Utrecht. Tickets kunnen alleen vooraf online gekocht worden.