Naomi van As opent Negenmaandenbeurs

Van 11 tot en met 14 mei vindt de 36e editie van de Negenmaandenbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs wordt geopend door babyvoedingsmerk Mama Deli en voormalig tophockeyster Naomi van As.

Bezoekers kunnen vier dagen lang 250 merken en de nieuwste innovaties omtrent geboorte en zwangerschap ervaren. Naast het programma zijn er masterclasses, workshops en speeddates met deskundigen. Op de beursvloer komen onderzoek en wetenschap samen. De Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje geeft een kijkje achter de schermen bij het vraagstuk over een goede start van pasgeboren kinderen.

Babytech en duurzaamheid

Tijdens de Negenmaandenbeurs zal er veel gesproken worden over de trends gemak en duurzaamheid. “De vraag naar babytech-producten, gadgets, apps en diensten is groter dan ooit.” zegt Daniëlle Meester, event director van de beurs. De nieuwe generatie ouders is milieubewust en dit is terug te zien op de beurs. Er is gebruik gemaakt van 100 procent gerecycled plastic en andere duurzame materialen, productie binnen Europa (of lokaal) en energiebesparende producten.