Landbouw Vakbeurs keert terug op TT Circuit Assen

De Nationale Landbouw Vakbeurs keert volgende jaar terug op de beurskalender. Op 8, 9 en 10 november 2023 vindt het evenement plaats op het middenterrein van het TT Circuit in Assen. Om ook buitenlandse bezoekers kennis te laten maken het complete Nederlandse agrocomplex, is er de extra titel All Holland Agricultural Show aan toegevoegd.

De laatste editie van de Landbouw Vakbeurs vond vlak voor de corona-uitbraak plaats, in januari 2020 in MartiniPlaza Groningen. Die editie was goed voor 280 deelnemende bedrijven en circa 25.000 bezoekers. Ook komend jaar stellen de organisatoren zich ten doel om het hele Nederlandse agrocomplex op één locatie te presenteren. De Hospitality Area van het TT-circuit wordt speciaal ingericht als beursterrein.

De eerste Landbouw Vakbeurs werd in 1985 georganiseerd in Oost-Nederland door Gerard Stamsnijder. Vanaf 2009 vond de beurs plaats in de toenmalige TT Hall in Assen. Stamsnijder reageert verheugd: “TT Circuit Assen heeft alles in huis om de groei-ambities van de All Holland Agricultural Show waar te maken.”

De beurs is volgend jaar drie dagen lang geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur. Rondom de beurs worden meerdere bijeenkomsten, presentaties en congressen georganiseerd.