Nidhi Grelaud

Nidhi Grelaud in nieuw gecreëerde rol van programmamanager bij UFI

Nidhi Grelaud is door UFI aangetrokken als programmamanager, in de nieuw gecreëerde rol als verantwoordelijke voor content en community. Zij komt te werken in het Parijse hoofdkantoor van de wereldwijde vereniging voor de beursindustrie.

Zij zal het marketing- en communicatieteam van UFI ondersteunen bij het creëren van relevante inhoud die inzichten, opinieleiderschap en nieuws levert aan en voor de wereldwijde branche van beurzen en zakelijke evenementen. Grelaud zal daarnaast het bereik van UFI vergroten onder branchespecifieke communities. Ze is ook verantwoordelijk voor het leiden van het Next Generation Leadership (NGL) Grant-project en de Marketing Working Group.

Internationale betrekkingen

Nidhi Grelaud komt oorspronkelijk uit India en woont al zes jaar in Parijs. Eerder werkte ze in de sportomroepindustrie binnen het domein Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ze heeft een academische en onderzoeksachtergrond en is gepromoveerd in internationale betrekkingen.

‘Ik sta te popelen om met het UFI-team samen te werken om de doelstellingen van mijn nieuw gecreëerde rol te ontwikkelen. Mijn primaire focus zal liggen op het maken van boeiende en relevante verhalen die voldoen aan de behoeften van onze leden en de bredere branchegemeenschap’, aldus Grelaud.