Stefan Hutten nieuwe topman van Easyfairs Nederland

De internationale beursorganisator Easyfairs heeft Stefan Hutten benoemd tot nieuwe Head of Region in Nederland. Hij volgt Jeroen van Hooff op die sinds 2017 aan het roer stond van Easyfairs Nederland en per 1 juli Koninklijke Jaarbeurs gaat leiden.

Easyfairs wil met Hutten (56) de eigen positie in Nederland verder verstevigen. Jaarlijks organiseert de beursorganisator in Nederland meer dan zestig beurzen en evenementen. Ook is het bedrijf eigenaar van twee evenementenhallen in Gorinchem en Hardenberg.

Hutten vervulde eerder (senior) managementposities bij onder meer VNU, Sanoma, Shared Stories Group en Audax. Hij is bedrijfskundige en volgde diverse postdoctorale opleidingen, onder meer aan Universiteit Nyenrode. Door het vertrek van Jeroen van Hooff naar de Jaarbeurs was Easyfairs Nederland op zoek naar een nieuwe topman.

Commercieel én creatief

“Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van Stefan”, zegt CEO en founder Eric Everard van Easyfairs. “Met zijn jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan in onder meer de media en marketing-consultancy, is hij een zeer waardevolle aanvulling voor ons Easyfairs-team in Nederland. De combinatie van de functies die hij heeft gehad en zijn commerciële inzicht en creativiteit, geven ons het vertrouwen dat hij de juiste persoon is om Easyfairs Nederland te leiden naar verdere groei.”

Hutten kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Easyfairs is een prachtig bedrijf waar onder andere creatief ondernemerschap en resultaatgerichtheid centraal staan. Kenmerken die ik persoonlijk altijd erg belangrijk heb gevonden en eveneens terugvind in de bedrijfsfilosofie van Easyfairs. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om het Nederlandse team te versterken en invulling te geven aan de rol van Head of Region, met als doel om de positie van Easyfairs Nederland verder te verstevigen.”