Wie wint de Expovisie Young Designers Award 2010?

Wie wint de Expovisie Young Designers Award? Die vraag wordt op 23 juni beantwoordt. Dan vind de uitreiking van de Expovisie Young Designers Award plaats. De feestelijke happening, die tijdens de ExpoBorrel in Evenementenhal Gorinchem wordt gehouden, is voor iedereen uit de branche gratis toegankelijk. De borrel begint om 17.00 uur.

Kom ook!

Ga meteen naar www.expoborrel.nl en schrijf u gratis in als bezoeker!

Er zijn vier genomineerden, maar er is slechts één Expovisie Young Designers Award! Wie gaat het winnen? Wordt het Harmen van der Wilt met zijn standconcept voor Nuon? Gaat de prijs naar Elise Marcus voor haar "Mercedes Electric-concept"?. Zal Roan Hadders er met de prijs vandoor gaan dankzij het bomenconcept voor Nuon. Of gaat NIkki Spil met het "Blackbox Mercedes"-concept met de Expovisie Young Designers Award aan de haal.

Niemand weet het. Zelfs de jury niet. Want de strijd is nog niet gestreden. De vier genomineerden zullen hun concept aanstaande woensdag "live" aan de jury en het aanwezige publiek presenteren. Pas daarna zal de jury de winnaar van de Expovisie Young Designers Award 2010 uitroepen. De jury bestaat uit Hans de Wit (Wit Design, juryvoorzitter), Han Meeter (docent Reinwardt Academie en eigenaar projectbureau Han Meeter), Gillian Schrofer (Concerns en Schrofer Academie), Lex Donia (voorheen Keja/Donia, nu adviseur) en Judith Munster (hoofdredacteur Expovisie). Juryleden Koen Boogaert (directeur Publiganda in Gent) en Jan van Duppen (oud-directeur van de Design Academy) kunnen er woensdag 23 juni helaas niet bij zijn.

Meer weten over de Expovisie Young Designers Award? Ga naar www.expovisie.nl/live

Meer weten over de ExpoBorrel? Ga naar www.expoborrel.nl