Campagnebeeld World on Wheels 2023

World on Wheels nieuwe consumentenbeurs naast Velovak

Easyfairs lanceert World on Wheels, een consumentenbeurs voor de sportieve en recreatieve fietser. Het event vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 in Evenementenhal Gorinchem en overlapt gedeeltelijk met fietsvakbeurs Velovak.

De sportieve en recreatieve fietser kan op World on Wheels een breed aanbod van tweewielers testen op een buiten parcours van ruim 1,5 kilometer. Dat geldt voor zowel e-bikes, sportieve fietsen, bakfietsen, e-scooters en e-steps. Verder vinden beursbezoekers op het event aanbieders op het gebied van onder andere fietskleding, -accessoires en -onderdelen.

Een leuke dag uit

“Op World on Wheels ga je op ontdekkingstocht voor de nieuwste trends op het gebied van tweewielers, kleding, accessoires, gadgets en tweewieler gerelateerde activiteiten”, zegt Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior bij Easyfairs. “Uiteraard samen met shows, demonstraties, presentaties, goed verzorgde catering en veel fun. Kortom, een leuke dag uit voor iedereen die graag op pad gaat met de fiets of een andere tweewieler. Liefhebbers kunnen op deze twee dagen ook een mooie route rijden in de Alblasserwaard langs historische vestingsteden als Gorinchem, Woudrichem en Zaltbommel.”

De eerste fiets-, scooter- en stepmerken die deelnemen aan World on Wheels zijn onder andere Muon e-bikes, Huyser Fietsen, Velo de Ville, Advanced Ebike, Vogue Bikes, AGM Bike, Fantic Nederland, Horwin, Urbmob, Jeep en Xiaomi.

Combinatie-dag

World on Wheels vindt gedeeltelijk plaats naast Velovak. Deze vakbeurs, die dit jaar haar zesde editie beleeft, richt zich op de professional uit de tweewielerbranche en biedt een platform om te netwerken, trends en ontwikkelingen te ontdekken en inkopen te doen. Dit blijven ook de pijlers in 2023, waarbij de vakgenoten terecht kunnen op de combinatie-dag op zondag 17 september of op de exclusieve vakdag op maandag 18 september. Op zondag 17 september is er tevens een exclusieve B2B-area geopend, waar de eigenaren van de fiets- en scooter winkels alle ingrediënten vinden om van hun winkel een succesvolle zaak te maken.

World on Wheels 2023

Het nieuwe tweewielerevent voor consumenten World on Wheels is op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.