Festivals

Adele geeft concerten in ‘pop-up stadion’ in München

Visual popup arena Adele

Zangeres Adele gaat optreden in een op maat gemaakt pop-up stadion in München voor een nieuwe reeks concerten. De op maat gemaakte arena komt in de Messe van München.

De meervoudig Grammy-winnares geeft in augustus vier concerten in München. Het ontwerp van het pop-up stadion is geïnspireerd op het intieme theaterpodium dat Adele gebruikt toen ze in 2022 in Las Vegas optrad. Verwacht wordt dat de schelpvormige structuur en de halfronde loopbrug terugkeren in het pop-up stadion om een intieme sfeer te creëren. 

Openluchtarena

Het pop-up stadion, een openluchtarena, is een nieuwe benadering van live shows, waarmee Adele de ruimte kan ontwerpen die specifiek is afgestemd op haar visie. Per avond zal er plek zijn voor zo’n 80.000 mensen. Het zijn Adeles eerste optredens op het Europese vasteland sinds 2016.

Om tickets te kunnen bemachtigen moeten fans zich registeren via de website van Adele. De registratie sluit op maandag 5 februari op 18.00 uur. 

Hologramconcerten

Popgroep Abba experimenteerde eerder met pop-up locaties. De Zweedse band gaf hologramconcerten in een op maat gemaakte arena in Oost-Londen. Het gebouw van staal en hout wat Abba gebruikte, kan worden gedemonteerd en opnieuw worden opgebouwd.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief