Beurzen

Cvent neemt Jifflenow en iCapture over

Cvent - Jifflenow - iCapture

Cvent heeft op 12 januari aangekondigd dat het Jifflenow heeft overgenomen, een B2B afsprakenplanningstool, en iCapture, een systeem voor het vastleggen van leads. Met deze overnames breidt Cvent zijn platform voor evenementenmarketing en -beheer verder uit.

Het bedrijf ziet vakbeurzen als een groeiende categorie in marketinguitgaven, die unieke mogelijkheden biedt voor verkoop- en marketingteams om nieuwe doelgroepen te bereiken en persoonlijk contact te maken met hun prospects en klanten. Het organiseren, beheren en opvolgen van afspraken op locatie – via meerdere systemen en handmatige processen zoals e-mail, agenda’s en spreadsheets – leidt echter tot tijdverspilling en gemiste kansen. 

Jifflenow

Met de toevoeging van de technologie van Jifflenow wil Cvent organisaties een eenvoudige manier bieden om ervoor te zorgen dat leidinggevenden en verkoopteams hun tijd op de beursvloer maximaliseren door de belangrijkste klanten en prospects te ontmoeten. Ook helpt het bij de opvolging van de gesprekken op de beurs.

iCapture

Door iCapture over te nemen helpt Cvent organisaties gefragmenteerde, onbetrouwbare tools voor het vastleggen van leads te elimineren die bij elke beursdeelname moeten worden aangeleerd. Met het gestandaardiseerd systeem dat voldoet aan de unieke behoeften van een bedrijf op het gebied van lead capture kunnen zij het leadvolume vergroten en beter kwalificeren en converteren. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief