Beurzen

Daily Trade Fair Venlo geopend

Opening Daily Trade Fair Venlo

Met een feestelijke opening werd op zondag 24 september Daily Trade Fair Venlo geopend. Het initiatief wordt ondersteund door 120 ambassadeurs die allemaal aanwezig waren om hun bedrijf of merk te representeren.

Daily Trade Fair Venlo omvat 15.000 vierkante meter aan beursvloer met vaste showrooms en een culinair podium. De exposanten bieden een gevarieerd aanbod van producten en diensten, gericht op professionals in de hospitality- en interieurbranche. Die kunnen langs komen om zich te oriënteren, om inkopen te doen en om te netwerken.

De dag begon met een knal waarna er diverse activiteiten van ambassadeurs volgden. Bijvoorbeeld live kookdemo’s op het culinair podium en restaurant The Stage en een modeshow met luxueuze horecabedrijfskleding. Spreker Hans Kuijten vertelde zijn verhaal in de Afmijnzaal, de
voormalige veilingzaal.

Initiatiefnemers

Lex Ebus, oprichter en initiatiefnemer: “De opening van Daily Trade Fair Venlo is een mijlpaal voor ons allemaal. Enkele jaren geleden zijn we gestart met een visie, geweldig om dit nu samen te mogen vieren tijdens deze prachtige opening.”

“Om hier te staan met 120 ambassadeurs aan de start van dit concept, fantastisch om te zien”, vertelt mede-initiatiefnemer Harm van Raaij. “We willen onze dankbaarheid uitspreken aan iedereen die bij dit project betrokken is, en we verwelkomen graag alle professionals uit de hospitality- en interieur-branche om dit concept te bewonderen wat we samen hebben neergezet.”

Belangrijk initiatief

Wethouder Erwin Boom van Economische en Sociale zaken en Kennisinfrastructuur benadrukte het belang van initiatieven als Daily Trade Fair Venlo. “Dit is een opwindende stap voor onze stad en een aanwinst voor dit inkoopterrein waar Venlo om bekent staat.”

Dr. Marcus Optendrenk, minister van financiën van Nordrhein-Westfalen, benadrukte de internationale kansen van Daily Trade Fair Venlo: ‘Deze markt heeft het potentieel om een aantrekkingspunt te worden voor professionals en bezoekers uit Europa. Het is een stimulans voor de regionale en internationale handel.’

Permanente vakbeurs

Op maandag 25 september kunnen geïnteresseerden kennis maken met Daily Trade Fair Venlo. Vanaf dan is deze permanente vakbeurs zeven dagen per week geopend voor professionals uit de hospitality- en interieurbranche.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief