Congressen, Conference Matters

Designed for live

Congreszaal in Postillion Convention Centre Den Haag

Wij mensen zijn gemaakt voor live. Samen komen we namelijk tot de grootste ideeën. Daarom zijn de Convention Centres van Postillion Hotels ontworpen voor live. Tot in ieder detail.

Europa’s eerste Event Design Lab SM

De lat om live bijeen te komen ligt steeds hoger. Logisch, want online kan er tegenwoordig een hoop. We komen alleen nog vanuit alle windstreken samen om écht impact te maken. En precies daarom kun je simpelweg niet meer ‘gewoon live gaan’. Bij Postillion vind je Europa’s eerste Event Design Lab. Samen ontwerpen we jouw congres via de Event Canvas™️-methode. Zo voeg je meer waarde toe en kun je succes meten door gedragsverandering. Na het ontwerpen van zo’n impactvol congres, faciliteren we dat natuurlijk volledig voor je. Laat het maar aan ons over om jouw gasten te verbazen. Dat noemen wij Gastvrijheid met een hoofdletter G.

Benchmark voor vergaderingen en congressen

Postillion Hotels & Convention Centres vind je in alle grote steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht Bunnik. Wij zijn de benchmark voor meerdaagse, (inter)nationale congressen van 600 tot 1.200 personen. Met heerlijke hotelkamers on site. Zo creëren we aangename bubbels waar jouw gasten zich volledig in kunnen onderdompelen. En waar échte verbindingen ontstaan.

Zodat jullie de kracht van live ten volle ervaren.

Amsterdam

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek. En dat is niet de enige reden dat je hier graag blijft plakken. De locatie is zeer gunstig gelegen tussen het centrum en de uitvalswegen. Postillion Hotel Amsterdam heeft een grote congresruimte met een capaciteit van ruim 1.200 personen, beschikt over 31 zalen en 252 hotelkamers.

Rotterdam

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is gelegen in het hart van het prachtige centrum van Rotterdam. Het hotel bevindt zich aan de Meent en de Koop¬goot ligt letterlijk om de hoek. Het Convention Centre beschikt over meer dan 3.500m² aan zalen en biedt unieke mogelijkheden voor (meerdaagse) evenementen, congressen, beurzen en vergaderingen.

Den Haag

Ideaal gelegen naast station Hollands Spoor biedt Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag meer dan 4.000 m2 aan conference en exhibition space. De flexibel in te delen plenaire zaal voor 1.400 personen en 30 subzalen maken het convention centre een unieke aanvulling op het bestaande aanbod van congreslocaties in Den Haag. Vanaf Q3 2024 zijn de 198 hotelkamers klaar voor gebruik!

Utrecht Bunnik

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik is de ideale uitvalbasis voor jouw event, workshops of bijeenkomst. Met 30 flexibele zalen biedt deze locatie voor ieder wat wils. Zo zijn er boardrooms voor kleine vergaderingen en grote ruimtes voor conferenties en evenementen tot 1.200 personen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief