Festivals

E&A Events annuleert Valhalla 2023

Website mededeling annulering Valhalla Festival 2023

Na tien edities van Valhalla in RAI Amsterdam heeft festivalorganisator E&A Events besloten om editie 2023 te annuleren. De organisatie geeft aan dat het financieel niet langer haalbaar is om het evenement te organiseren. 

De huidige ontwikkelingen in de evenementenindustrie, waaronder aanzienlijke stijgingen in productie- en arbeidskosten, evenals de inflatie, hebben het dit jaar onmogelijk gemaakt om het festival te organiseren, aldus marketing- en eventmanager Gijs Bergman. Ook is er sprake van een onvoorspelbare festivalmarkt met tegenvallende kaartverkoop.

De annulering van Valhalla staat dan ook niet op zichzelf. Tijdens de opening op 13 november van Mainstage Event Campus in Zaandam waren de financiële uitdagingen in de festivalwereld al een belangrijk thema. En ook in het Verenigd Koninkrijk zijn er festivals niet doorgegaan vanwege de kostenproblematiek en tegenvallende ticketverkoop.

Valhalla Festival 2023 stond gepland op 16 december in RAI Amsterdam. Degene die al een ticket hebben gekocht voor het technofestival krijgen binnen 30 dagen het aankoopbedrag automatisch teruggestort.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief