Beurzen, Company events

EventSummit 2024 belooft een programma vol hoogtepunten

Dries Roelvink op de vorige editie van EventSummit

EventSummit 2024 heeft de invulling van haar inhoudelijke programma bekendgemaakt. De 16e editie van de evenementenbeurs vindt plaats op donderdag 8 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Kluun en Kim Lammers

Een van de hoogtepunten is de presentatie van bestseller auteur Raymond van de Klundert, bekend als Kluun. Hij zal bezoekers zijn inzichten delen om het beste uit het leven te halen. Daarnaast zal voormalig hockeyinternational Kim Lammers vanuit haar passie spreken over doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding.

Een aantal andere interessante sprekers zijn bijvoorbeeld: Boukje Keijzer, Dounia Makkor en Stijn Oude Vrielink. Daarnaast zullen vele anderen hun kennis en ervaring delen tijdens het evenement.

Entertainment

Naast de beursvloer en het inhoudelijk programma biedt EventSummit ook diverse vormen van entertainment. Zo wordt humor ingezet om het ijs te breken en verrassende acts zorgen ervoor dat de aandacht van het publiek wordt vastgehouden. De exposantenlijst geeft een overzicht van wat bezoekers kunnen verwachten op de beursvloer en het entertainment programma. 

Voor degenen die na afloop van het evenement nog willen nagenieten en verder willen netwerken, is er een afterparty van 17.30 uur tot 19.30 uur in CitySense Utrecht. Dit biedt een ontspannen setting om met medebezoekers en sprekers in contact te komen.

De evenementenbeurs is gratis toegankelijk bij voorinschrijving op de website.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief