Beurzen

Freeman lanceert Net Zero Roadmap

Freeman Roadmap to Net Zero 2024

Freeman heeft de routekaart voor haar Net Zero Carbon Events Initiative (NCZE) gedeeld. Daarin zet een van 's werelds grootste evenementenbedrijven de plannen uiteen hoe zij haar impact op het milieu wil verminderen.

In 2021 werd Freeman een van de 21 oprichters en ondertekenaars van de Net Zero Carbon Events (NZCE)-belofte. Inmiddels onderschrijven meer dan 600 organisaties uit 60 landen het doel van netto nul.

Schaalvergroting en innovaties

De routekaart van Freeman bouwt voort op acties, initiatieven en investeringen die al plaatsvinden en streeft naar het versnellen van de voortgang door schaalvergroting en innovaties. Die versnelling omvat:

  • Reduceren en vervangen: Freeman zal op veel van haar impactgebieden een koers van 'Reduce and Replace' volgen. Het wil zijn gebruik van alle hulpbronnen terugdringen en conventionele hulpbronnen vervangen door duurzame opties voor de energie en goederen die het gebruikt.
  • Verhuur- en hergebruikprogramma's: Door klanten aan te moedigen te kiezen voor verhuur in plaats van artikelen voor eenmalig gebruik die na het evenement op de vuilstort belanden. Freeman gaat hier nog zwaarder op inzetten.
  • Einde-evenementopties:
    • Donatieprogramma's: Door het proces voor donaties te operationaliseren en sterke relaties op te bouwen met non-profitontvangers, gaat Freeman deze service beter aanbieden aan haar klanten.
    • Recycling: Door gebruik te maken van de grote schaal van Freeman zal het bedrijf innovatie op het gebied van recycling stimuleren.

Gedetailleerd tactisch plan

"De geschiedenis van Freeman is één lang verhaal van mensen die verbazingwekkende dingen bereiken omdat ze daartoe vastbesloten zijn”, aldus Bob Priest-Heck, CEO van Freeman. “Onze inzet om Net Zero te bereiken bouwt voort op deze erfenis. Wij weten hoe we grote uitdagingen aan moeten gaan. Het vereist een duidelijke strategie en een gedetailleerd tactisch plan om in de loop van de tijd veel kleinere uitdagingen op te lossen, die ons allemaal dichter bij het doel van Net Zero brengen. We zullen er niet van de ene op de andere dag aankomen. Maar we komen er wel.”

Rapport downloaden

Freeman zal haar Roadmap to Net Zero minimaal jaarlijks beoordelen, aanpassen en bijwerken rekening houdend met significante veranderingen in mogelijkheden en doelstellingen. Klik hier voor het volledige Net Zero Carbon Events Initiative rapport van Freeman.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief