Beurzen

Gielissen neemt Groeneveld & Poirot over

Thijs Hekers (financieel directeur Gielissen), André Poirot, Herbert Groeneveld (eigenaren Groeneveld&Poirot) en Andre Hoeben (algemeen directeur Gielissen)

Gielissen heeft alle activiteiten van Groeneveld & Poirot overgenomen. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de interieurs van luxejachten en particuliere interieurs voor zakelijke opdrachtgevers.

In 1999 begon Herbert Groeneveld met als interieurbouwer. In 2001 startte de samenwerking met André Poirot. Sinds 2011 werkt Groeneveld & Poirot Interieurbouw vanuit een gemoderniseerde werkplaats in Alblasserdam. Groeneveld stelt dat de overname van de activiteiten door Gielissen de continuïteit van de bestaande organisatie waarborgt.

Andre Hoeben, CEO van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events: “Herbert, André en hun team, passen perfect bij de Gielissen cultuur. Bovendien vullen we hiermee een lang gekoesterde wens in om onze activiteiten voor Zeelander Yachts dichter bij Groot-Ammers uit te breiden. Ook levert het de ideale uitvalsbasis voor projecten in de Randstad én geeft ons de mogelijkheid top talent uit de groot regio Rotterdam aan ons te binden.”

Groeneveld en Poirot blijven nauw betrokken bij de onderneming. De bestaande opdrachtgevers blijven verzekerd van dezelfde services die zij gewend zijn, stellen de betrokken partijen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief