Sportevenementen

Levy Europe biedt als nieuwe publiekscateraar Johan Cruijff ArenA zelfbestelschermen

Johan Cruijff Arena

Levy Europe is per 1 januari 2024 de nieuwe publiekscateraar van de Johan Cruijff ArenA. Het bedrijf gaat onder andere een kassaloze kiosk en zelfbestelschermen introduceren.

Levy Europe krijgt de operationele leiding in de Johan Cruijff ArenA en wordt daarbij ondersteund door de lokale collega’s van moederbedrijf Compass Group. De Johan Cruijff ArenA wordt het eerste stadion in Nederland dat diverse zelfbedieningsmogelijkheden gaat aanbieden.

Premier League voetbalclubs

De eerste nieuwe kiosk en de zelfbestelschermen worden in januari geplaatst op de tweede ring van het stadion. In samenwerking met voetbalclub Ajax gaat de ArenA en Levy Europe voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar de nieuwe mogelijkheden testen met een groep supporters. Daarna volgt gefaseerd in 2024 en 2025 de rest van het stadion.

De nieuwe publiekscateraar heeft veel ervaring als het gaat om grote eventlocaties en sportaccommodaties. In het Verenigd Koninkrijk heeft het bedrijf contracten met het Tottenham Hotspur Stadium en het Villa Park van Aston Villa. Daarnaast werkt Levy Europe samen met acht Premier League voetbalclubs.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief