Beurzen

Nieuw technologie-event introduceert Living Tomorrow Innovatiecampus

Man met drone

ArchiFusion is een nieuw technologie-event waar architectuur en technologie samenkomen. Het evenement vindt plaats op donderdag 21 september op de Innovatiecampus van Living Tomorrow in Vilvoorde, België. De organisatie is in handen van Design Express.

Interactieve reis

Op het programma staan lezingen, demo’s en een interactieve reis door de wereld van AI, BIM 2.0, Project Mapping, AR/VR en nog veel meer.

De twee gastsprekers Gaëtan Redelsperger, BIM-specialist en voormalig projectarchitect bij Lacaton & Vassal, en Dirk Gaudeus, innovatiecoach, delen hun unieke kijk op de toekomst. In de Technologiehal geven de  partners meer praktische inzichten. Je vindt er Lab9, Esri Belux, Geo Solutions, Solibri, Vectorworks en Enscape.

Living Tomorrow Innovatiecampus

De deelnemers kunnen gelijk kennis maken met de Living Tomorrow Innovatiecampus die begin september de deuren opent. Doel van het project is de innovatiegolf na COVID-19 boosten en de vertaalslag van innovatie naar de praktijk maken.

Living Tomorrow realiseert sinds 1990 projecten die een visie op de toekomst weergeven. De organisatie begon als ‘het Huis van de Toekomst’ maar focust zich tegenwoordig op wonen, mobiliteit, gezondheidszorg, slimme gebouwen en slimme steden. Ze fungeert als een toekomstgerichte onderzoeksinstelling, marketing- en co-creatieplatform voor bedrijven, overheden en organisaties.

ArchiFusion

Het nieuwe techologie-event ArchiFusion is op donderdag 21 september gratis te bezoeken na voorregistratie. Het evenement kent een voormiddag-sessie (9.00 – 14.00 uur) inclusief lunch en een namiddag-sessie (14.00 – 20.00 uur) inclusief diner.

Living Tomorrow is gevestigd aan de Indringingsweg 1, 1800 Vilvoorde, België.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief