Beurzen

Nieuwe trademart voor de hospitality- en interieurbranche

Marcel Swaghoven

Daily Trade Fair Venlo, een nieuw jaarrond beursconcept voor professionals in de hospitality- en interieurbranche, opent op 24 september haar deuren. De trademart is gevestigd op de locatie van de voormalige bloemenveiling in Venlo en is een initiatief van de ondernemers van het naastgelegen Flora Trade Parc Venlo, de inkoopboulevard voor de branches home, gift en garden.

Op de jaarrond inspiratie- en inkoopbeurs hebben leveranciers hun eigen showroom rondom een showkeuken die ook als restaurant en eventruimte wordt gebruikt. Daarnaast zijn diverse ruimtes voor internationale evenementen, beurzen en congressen beschikbaar. De totale oppervlakte is 15.000 m2.

Marcel Swaghoven

Hospitality-ambassadeur is SVH Meestergastheer Marcel Swaghoven, voormalig gastheer-sommelier en tevens eigenaar van importeur en groothandel The Wine Companions.

Swaghoven: ”We zijn er trots op dat we toonaangevende exposanten als partner in huis hebben, waaronder Bidfood, Hela Thissen, Scelta Mushrooms, Swinkels Family Brewers, Spadel Nederland, Melitta Professional, Palux Keukens, Rhima, Fulin Robots Technology, Janssens Kassasystemen en Meindersma Hospitality. En we zijn nog met vele andere partijen in gesprek.”

“Voor onze partners organiseren we onder meer netwerkbijeenkomsten, ontbijtsessies en inspirerende talks. En voor alle partijen bieden we natuurlijk graag een podium voor hun eigen activiteiten.”

Under construction

Op dit moment is Daily Trade Fair Venlo al op zondag, maandag en dinsdag ‘under construction’ open. Vanaf 24 september kunnen de inkopers hier elke dag van 10 tot 17 uur terecht.

Marcel Swaghoven: “De showrooms zijn deels onbemand en daardoor laagdrempelig om te bezoeken. De bezoeker wordt door onze hostesses gastvrij ontvangen en bestellen kan gemakkelijk via de verkoopapp.”

The Stage

The Stage is het kloppend hart van de Daily Trade Fair Venlo. Hier bevindt zich het culinair podium en restaurant waar bezoekers de hele dag terecht kunnen voor bijvoorbeeld een kop koffie of een maaltijd. Ook worden er producten uitgelicht en gerechten op innovatieve manieren bereid en gepresenteerd.

Onderdeel van The Stage is een geïntegreerde showkeuken en een dubbele bar, die exclusief beschikbaar zijn voor de partners. Hier worden events, demo’s, productpresentaties en andere activiteiten gehouden.

Ruimte voor events

Naast de beursruimte en The Stage beschikt Daily Trade Fair Venlo over diverse ruimtes voor evenementen, beurzen en congressen. Zo is er de oude afmijnzaal van de voormalige bloemenveiling. Daarnaast beschikt Daily Trade Fair Venlo over flexibele werkplekken en is er ruime gratis parkeergelegenheid direct voor de entree.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief