Festivals, Sportevenementen

Rotterdam Ahoy en de VriendenLoterij sluiten partnership

Arena Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy en de VriendenLoterij gaan een samenwerking aan om culturele en sportieve evenementen te organiseren voor de 1,2 miljoen Nederlanders die meespelen in de loterij.

Beide partijen zetten zich in voor kunst en cultuur in Nederland. Ahoy biedt het publiek diverse evenementen biedt, de VriendenLoterij biedt deelnemers voordelen om hen te laten kennismaken met kunst en cultuur.

Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen met de persoonlijke VIP-kaart die ze automatisch ontvangen voordeel krijgen bij events in Ahoy.  

Geert Friebel

Ahoy en Vriendenloterij zijn al partner met de Richard Krajicek Foundation en het tennistoernooi ABN AMRO Open dat in Rotterdam wordt gespeeld. Dat partnership wordt nu verder uitgebreid.

“Wij zoeken vanuit de VriendenLoterij altijd naar iets extra’s voor onze deelnemers”, zegt Geert Friebel, Hoofd Marketing & Partnerships bij de VriendenLoterij tegen Sponsor Report. “Daarnaast zijn we op zoek naar zichtbaarheid. Als alle bezoekers van Ahoy ons zien is daar voor de VriendenLoterij natuurlijk voordeel uit te halen.” 

Nathalie du Bruin

Voor Ahoy Rotterdam is het partnership vanzelfsprekend. Nathalie du Bruin, Manager Partnerships bij Rotterdam Ahoy: “Dankzij het partnership tussen de Vriendenloterij en Ahoy creëren we een platform dat live evenementen toegankelijker maakt en tickets beter betaalbaar. De VriendenLoterij richt zich op sport, kunst en cultuur. Dat is precies wat wij bieden.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief