Congressen

Duurzaamheid en natuur in één adem

Woudschoten zitjes bij de vijver

Omringd door een eigen bos en grenzend aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt een uniek hotel en conferentiecentrum. Het compleet gerestylde Woudschoten ademt duurzaamheid en natuur uit, zowel van binnen als van buiten.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum ligt op een eigen, bosrijk landgoed van maar liefst 45 hectare. Tussen al het groen van landgoed Woudschoten in Zeist vind je een uitzonderlijk hotel en conferentiecentrum. Deze sfeervolle accommodatie met 30 flexibele zalen en 140 hotelkamers is al jaren dé locatie voor evenementen, congressen, conferenties en teamuitjes.

Dienstbaarheid als natuur

Of het nou een congres, jaarvergadering, seminar, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst is, bij Woudschoten kan het allemaal. Het gastvrije personeel weet hoe ze uw verblijf zo prettig mogelijk maken. Van het bemannen van de bar tot het verzorgen van een heerlijke maaltijd, zij staan voor u klaar. Dat is hun natuur!

Woudschoten foyer

Stijlvol congreshotel

Een van de belangrijkste zaken bij het organiseren van evenementen en congressen is het vinden van de juiste locatie. Speciale bijeenkomsten vragen immers om speciale locaties.

Bij Woudschoten vindt u geen standaard zakelijk hotel maar een stijlvol congreshotel met een relaxte en ongedwongen sfeer in de bossen van het eigen landgoed. Midden in de centraal gelegen provincie Utrecht.

Dertig zalen

Voor bijeenkomsten van 100 tot 350 personen biedt de groene locatie de perfecte ruimte voor een grote variatie aan meetings. Bij Woudschoten kunt u als organisator namelijk kiezen uit ruim 30 zalen, die ook nog verschillend ingericht kunnen worden. Zo creëert het toegewijde team de ruimte past bij de bijeenkomst die u organiseert.
Naast het aantal personen bepaalt het doel van uw business event of congres mede de zalen en indelingen die u nodig heeft. Een presentatie heeft bijvoorbeeld een andere opstelling nodig dan een interactieve workshop.

Vooraf bepaalt het team samen met u hoeveel zitplaatsen u nodig heeft en welke opstelling u wenst. Zij zorgen er uiteraard voor dat alles klaar staat bij aanvang van de bijeenkomst. Zo heeft u alle tijd om zorgeloos uw gasten te ontvangen.

Woudschoten congreszaal

Ruimte en exclusiviteit

Wanneer u honderden gasten ontvangt, wilt u natuurlijk het liefst dat uw gasten alle ruimte krijgen om uw congres te bezoeken. Exclusiviteit voor een congres is mogelijk bij Woudschoten omdat de locatie een aparte vleugel biedt met plenaire zalen, break-outs, eigen foyer met standruimte en eigen garderobe. Zo houdt u uw congres overzichtelijk en intiem.

 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief