Beurzen

Thema Global Exhibitions Day 2024 is beurzen als katalysator voor een duurzame toekomst

Global Exhibitions Day 2024

De negende editie van Global Exhibitions Day (GED) wordt gehouden op woensdag 5 juni 2024 met als thema 'Beurzen zijn katalysatoren voor een duurzame toekomst'. 

De internationale dag ter promotie van het marketingmedium beurzen vindt jaarlijks plaats op de eerste woensdag van juni en wordt wereldwijd gedragen door alle organisaties in de beursindustrie. Zij nodigen alle branchegenoten uit om op deze dag de rol van beurzen te benadrukken als platforms om mensen face-to-face samen te brengen, om zo verbinding te maken en samen te werken aan mondiale oplossingen gericht op de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, en vooruitgang te stimuleren voor economieën over de hele wereld.

Belangrijke campagnepijlers

Er zijn vier kernboodschappen geformuleerd ter ondersteuning van het thema:

1. Beurzen stimuleren vooruitgang: het zijn platforms om oplossingen voor onze universele uitdagingen te bespreken, te creëren en te presenteren.

2. Beurzen faciliteren economische groei: het zijn motoren van economische groei, verbinden industrieën en stimuleren de creatie van werkgelegenheid.

3. Beurzen zijn duurzaam: het zijn een duurzame manier om zaken en ontwikkeling te stimuleren, gemeenschappen op één plek samen te brengen en onze impact op het milieu te beheersen.

4. Beurzen verbinden mensen: het zijn gemeenschapsbouwers en brengen mensen face-to-face samen om verbinding te maken, samen te werken en een bijdrage te leveren.

Geoff Dickinson

UFI-voorzitter Geoff Dickinson: “De betekenis van het Global Exhibitions Day-thema van dit jaar over duurzaamheid kan niet genoeg worden benadrukt. Beurzen zijn inderdaad katalysatoren voor een duurzame toekomst, en het is nu tijd dat we als industrie samenkomen op 5 juni 2024 om dat te laten zien. Ik kijk ernaar uit om GED 2024 te vieren en nodig al mijn collega’s en vrienden van over de hele wereld uit om hetzelfde te doen.”

Toolkit

Hulpbronnen en hulpmiddelen voor een GED 2024-campagen zijn te vinden op de officiële website van Global Exhibitions Day 2024


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief