Festivals

TikTok in the Mix bekeken door meer dan 33,5 miljoen gebruikers

TikTok In the Mix

Het eerste wereldwijde livemuziekevenement van TikTok werd bekeken door meer dan 33,5 miljoen unieke kijkers, zo heeft het sociale platform van ByteDance aangekondigd. TikTok In the Mix, dat plaatsvond op 10 december, werd gecoproduceerd door TikTok en GroupM Motion Entertainment en wereldwijd gestreamd via TikTok LIVE.

Het evenement is de meest bekeken LIVE-uitzending van TikTok geworden en trok in de loop van de show en de heruitzendingen 33,5 miljoen kijkers. De live-uitzending zelf trok 9,6 miljoen kijkers.

Uitverkocht evenement

Het uitverkochte, vijf uur durende evenement vond plaats op 10 december in Sloan Park (cap. 17.000), Arizona, met artiesten als Niall Horan, Cardi B, Anitta en Charlie Puth.

De stap van TikTok naar de livemuziekruimte valt samen met de uitgebreide samenwerking van het platform met Ticketmaster, eigendom van Live Nation. Dankzij de samenwerking kunnen TikTok-gebruikers concertkaartjes kopen vanuit de TikTok-app. Het partnerschap is nu actief in meer dan twintig nieuwe markten, na een bètalancering in de VS in 2022. De functie is nu beschikbaar voor meer dan 75.000 artiesten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief