Beurzen

UFI lanceert Advocacy Portal voor de beurzensector

UFI Advocacy Portal

UFI, de Global Association of the Exhibition Industry, heeft een speciaal belangenbehartigingsportaal gelanceerd op haar website. Deze Advocacy Portal bundelt informatie en materiaal over belangrijke sectorinitiatieven, belicht relevante sectorkwesties en presenteert partnerinstellingen om de belangenbehartiging voor de beursindustrie wereldwijd te bevorderen.

Geoff Dickinson, UFI President en CEO van dmg events: 'UFI doet veel voor de belangenbehartiging van onze sector. Het nieuwe belangenbehartigingsportaal maakt dat ons werk nu zowel zichtbaarder als toegankelijker is. Het dient vooral als kennisknooppunt in onze snel veranderende maatschappij. En het is ook een katalysator voor geïnformeerde actie, waardoor onze leden en de industrie worden voorzien van tools, inzichten en een gemeenschap om samen door onze toekomst te navigeren.'

Drie secties

Het portaal is georganiseerd in drie secties

  • Initiatieven: Dit gedeelte biedt toegang tot belangrijke sectorinitiatieven zoals Global Exhibitions Day en de Net Zero Carbon Events. Deze activiteiten en platforms zijn uitgerust met toolkits, manifesten en middelen om in contact te komen met lokale en regionale overheden, belanghebbenden en de gemeenschap.
  • Issues: Deze sectie biedt branchespecifieke informatie en materialen over actuele kwesties zoals duurzaamheid, talent en wetgeving die van invloed zijn op de beursindustrie. Het bevat whitepapers, best practices en reacties van UFI en de hele sector om op de hoogte te blijven en het begrip van relevante onderwerpen en mogelijke implicaties voor de beurzen en zakelijke evenementenindustrie te vergroten.
  • Instellingen: Deze sectie biedt een overzicht van internationale organisaties waarmee UFI samenwerkt om de inspanningen van de sector op één lijn te brengen en de stemmen voor de tentoonstellingsindustrie te versterken. Het toont mondiale instellingen en gezamenlijke programma's met invloed en impact op onze sector.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief