Beurzen, LiveWire

UFI lanceert de UFI Awards 2024

UFI Awards logo

UFI, de Global Association of the Exhibition Industry, nodigt beursorganisatoren, locatie-exploitanten en dienstverleners over de hele wereld uit om hun werk wereldwijd erkend te krijgen door deel te nemen aan de UFI Awards 2024.

Cruciale uitdagingen

Er zijn zes categorieën die zich richten op de cruciale uitdagingen waarmee bedrijven in de beurzensector vandaag de dag worden geconfronteerd. Aanvragers kunnen ervoor kiezen hun werk in te dienen voor een van de volgende onderwerpen voor 2024:

  • Digital Innovation Award: technologische vooruitgang, de allernieuwste, vernieuwers die de grenzen verleggen
    grenzen van onze branche
  • HR Award: Hoe beursbedrijven een cultuur van leren en innovatie bevorderen om bedrijfstransformatie te stimuleren
  • Industry Partners Award: Synergie in actie: Het eren van excellente samenwerking
  • Marketing Award: Datagestuurde omzet: het geheime ingrediënt voor locaties en organisatoren van evenementen
  • Operations & Services Award: verwachtingen en behoeften van klanten in 2024: het benutten van strategische partnerschappen of digitale oplossingen om de klantervaring te verbeteren
  • Sustainable Development Award: Beste voorbeeld van duurzaamheidsintegratie in bedrijfsvoorstellen

Best practices

Het UFI Awards-programma erkent sinds 2011 best practices en uitmuntende prestaties in de mondiale tentoonstellingsindustrie. De wedstrijd staat open voor alle beursprofessionals, ongeacht of zij UFI-lid zijn of niet, en is gratis.

Kai Hattendorf, CEO van UFI: “De UFI Awards gaan over het identificeren van best practices van over de hele wereld, over het vieren ervan en het delen van uitstekende oplossingen en innovaties met de wereldwijde UFI-gemeenschap. Dit is de reden waarom ze overwinningen voor iedereen creëren: zowel voor de Award-winnaars als voor onze branche.”

Winnaars uit elke categorie ontvangen hun prijs tijdens een officiële ceremonie op het 91e UFI Global Congress, dat van 20 tot en met 23 november 2024 in Keulen, Duitsland zal plaatsvinden. Ze zullen ook hun inzendingen presenteren tijdens het evenement, waarbij UFI een wereldwijd platform om hun werk te presenteren aan honderden collega-professionals uit de tentoonstellingsindustrie.

Aanzienlijke aandacht

Elk jaar krijgen de winnaars van de UFI Award aanzienlijke aandacht in belangrijke publicaties uit de internationale evenementenindustrie. Geselecteerde best practices worden ook op de UFI-website vermeld om collega's te inspireren en uitmuntendheid in de tentoonstellingsindustrie te bevorderen.

Ga voor gedetailleerde informatie over elke UFI Award 2024-categorie, inclusief hoe u zich kunt aanmelden, naar
www.ufi.org/awards.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief